Selskapslokaler

Hva vi tilbyr

Selskapslokaler, bryllup, bryllupslokaler, festlokaler – flere saler og rom fra 12 – 240 gjester på Ventilene Viste Strandhotell.

En unik ramme for en spesiell dag eller feiring som gir minnerike opplevelser på livets merkedager – på et spesielt hotell på Randaberg – like ved Stavanger.

Ønsker dere selskapslokaler eller vil feire bryllup i unike bryllupslokaler i vannkanten på en sandstrand og Vistebukta som strekker seg utover mot Nordsjøen – hvor Himmel og Hav møtes – kan vi sammen med dere skreddersy selskapet eller bryllupet til slik dere ønsker det i våre lokaler.

Viste Strandhotell på Randaberg er et historisk hotell og et av tre unike strandhoteller i Norge, hvor vi i tillegg til Sola Strand Hotel ligger like i nærheten av Stavanger.

Vi har flere saler og selskapslokaler i ulike størrelser. Dere er velkommen til å kontake oss for å komme på omvisning.

Ønsker du bryllupslokaler for å feire bryllupet og den store dagen i unike og historiske lokaler og omgivelser, ønsker vi å være med å gi bryllupet en ramme som er helt spesiell.
Vårt vertskap på hotellet ønsker å ta godt vare på dere gjennom dagen i en opplevelsesrik ramme på et hotell hvor dere får ro til å feire bryllupet eller selskapet i flotte lokaler.
Parkering ved hotellet (ingen avgift).

Ventilene Viste Strandhotell er en del av Kirkens Bymisjon Rogaland og en sosial virksomhet. Alle våre midler går til vårt arbeid for og med unge pårørende. Vi vil derfor ha ungdom i arbeidstrening hos oss og vi håper dere vil ha litt tålmodighet med oss. Vårt fokus er omsorg for mennesket og vi vil tilby omvisning og gjennomgang av rommene i forkant om ønskelig. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi dere en god opplevelse hos oss. Se mer info under menypunktet: Om oss

Festsaler

Bernersalen, Tungenes, Restauranten og Buen er alle store gode saler som kan benyttes som selskapslokaler eller bryllupslokaler plass til 70 til 240 gjester.
Hvor noen også har nydelig utsikt over Vistebukta hvor Himmel og Hav møtes. Vi har også stor terasse og plen like ved stranden som kan benyttes på dager med fint vær – og som vanligvis ligger lunt til. I tillegg til våre lokaler inne på hotellet.

Besøk oss gjerne på Ventilene Viste Strandhotell for å få en omvisning i våre lokaler for selskaper og bryllup.

Ta kontakt for priser og muligheter

Selskapslokaler

Maritim, Dusavik, Mekjarvik og Tungenes er selskapslokaler og bryllupslokaler med plass fra 12 til 70 personer på Viste Strandhotell på Randaberg, like ved Stavanger. Sammen med dere finner vi ønsket oppsett av bord og stoler, slik at rammene for selskapet eller bryllupet blir slik dere ønsker lokalet skal være.

Dere er velkommen innom Ventilene Viste Strandhotell for en omvisning i våre lokaler for selskaper, bryllup og andre andledninger dere ønsker å feire eller markere.

Ta kontakt for priser og muligheter

Andre ønsker?

Ønsker dere et uformelt selskapslokale eller et lokale for andre markeringer, har vi flere muligheter å velge blant. Kontakt oss på Viste Strandhotell på Randaberg like ved Stavanger – så finner vi frem til en god løsning slik dere ønsker å ha det.

Dere er også velkommen innom for å se nærmere på våre lokaler og muligheter hos oss i det unike Ventilene Viste Strandhotell.

Ta kontakt for priser og muligheter
For bestilling og mer informasjon.