Kurs og konferanse

Hva vi tilbyr

Kurs- og konferansesaler, konferanserom og møterom i størrelser fra 12 til 240 personer på Ventilene Viste Strandhotell

Ønsker du møterom eller kurs-konferanse rom på hotell i Stavanger området som også vil fungere bra som et konferansehotell – eller møterom til ulike typer møter på hotell i Stavanger området, har vi 7 ulike møterom og konferanserom/-saler.
Alle på et unikt hotell i Stavanger området med en flott beliggenhet i vannkanten på Viste stranden i Randaberg. Ca 10-20 min kjøring til hotellet fra Stavanger sentrum og Forus området. Og bare ca 5 min kjøring til Dusavik-basen og Mekjarvik havn. Gratis parkering ved hotellet.
Se mer informasjon om de ulike møterom, kurs- og konferanserom lenger nede. Eller kom innom for en omvisning for å se våre muligheter for møterom, kurslokaler og konferanserom på det unike hotellet like ved Stavanger med beliggenhet i strandkanten.

Ventilene Viste Strandhotell er en del av Kirkens Bymisjon Rogaland og en sosial virksomhet. Alle våre midler går til vårt arbeid for og med unge pårørende. Vi vil derfor ha ungdom i arbeidstrening hos oss og vi håper dere vil ha litt tålmodighet med oss. Vårt fokus er omsorg for mennesket og vi vil tilby omvisning og gjennomgang av rommene i forkant om ønskelig. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi dere en god opplevelse hos oss. Se mer info under menypunktet: Om oss

Storsal

Bernersalen, Tungenes, Restauranten og Buen er alle store gode kurs- og konferanse-saler med plass til 70 til 240 gjester.

Kontakt oss for mer informasjon eller kom gjerne innom en tur for å se våre konferanseerom og kursrom.

Ta kontakt for priser

Møterom

Maritim, Dusavik, Mekjarvik og Tungenes er rom velegnet for mindre kurs- og konferanser og eventuelt som møterom hvor hver har plass fra 12 til 70 personer.

Kontakt oss for mer informasjon eller kom gjerne innom en tur for å se nærmere på våre møterom og kursrom.

Ta kontakt for priser

Middag

Vi har startet opp med søndagsmiddager – den første søndagen hver måned.
Som et strand hotell på Randaberg i nærheten av Stavanger, Sola og Sandnes ønsker vi å videreføre tradisjonen på et historisk hotell hvor familier, slekt og venner kan samles i våre flotte restaurant lokaler til søndagsmiddag. Lokalisert like ved en sandstrand og flotte turområder hvor de som ønsker det kan gå tur i historiske omgivelser før eller etter søndagsmiddagen. Eller andre festlige anledninger og markeringer.
Vennligst ring eller evt. mail oss for forhåndsbestilling og reservasjon av bord.
Kontakt oss for mer informasjon.

Ta kontakt for priser
For bestilling og mer informasjon.